AkTiVItEteR     - Her er et udpluk af vores seneste og kommende aktiviteter. Interesseret? Kontakt Nikolaj på tlf 228 12 12 3

30. maj 2020 - Åbent værksted og Udstilling ved Maskine Maskine - Anneberg, Nykøbing Sjælland 

Det flotte samarbejde mellem de psykiatriske hospitals museer, resulterer nu i en større udstilling af Maskine Maskines mange aktive kunstnere og et heldags arrangement med arbejdende værksted, hvor du selv kan få muligheden for at kreere. Mere info følger.

 

 

80%patient.jpg

15. marts 2020

Nikolaj Brie Petersen's bog "80% Patient" lander på hjemmesiden!

Da Danmark på dette tidspunkt er i mere eller mindre "karantæne" pga. Sundhedsministeriets anbefalinger, afventes dato for reception angående Nikolajs seneste udgivelse. Bogen 80% patient, er landet på trapperne af Maskine Maskine - og bestillingen gøres nu tilgængelig online hér: 

Der bliver naturligvis mulighed for at se Nikolaj og evt få købt et signeret eksemplar, når vi atter kan samles. Dato følger.

Avantedplakat.jpg

!!!! UDSKUDT GRUNDET SUNDHEDSMINISTERIETS ANBEFALINGER - NY DATO FØLGER !!!

21. marts 2020 - Støttekoncert ved Avanted

Maskine Maskines selvudnævnte husband Avanted, holder den 21. marts 2020, deres første koncert nogensinde. Linnéa fra Maskine Maskine er forsanger og med sig har hun IshaBo på guitar, Lars på bas og sin magiske maskine. Bandet påstår selv at være en diffus størrelse uden genre, men kritikere mener at de med deres skæve univers, læner sig op ad bands, så som; Massive Attack, Portishead blandet med et strejf af Savage Rose? Kom selv og lyt. 

Arrangementet er i Maskine Maskine og starter 19:30, med forventet afslutning senest 22:00.

Vil du have et lyt, inden koncerten, er musikken at finde på SoundCloud hér:

Anita udstilling.jpg

8. februar 2020 - Fernisering ved Anita Xenia Steen Svensson

Værkstedets helt egen Anita, holder en stor udstilling i administrationsbygningen på Sct. Hans Hospital i perioden 8. februar til den 8. marts 2020. Anita er bl.a. kendt for sine farverige og ekspressive malerier, som skildrer et levet liv. Hun har endvidere medvirket i Tv-serien Læsegruppen Sundholm, et flertal artikler bl.a. i Husforbi og Social Kritik, samt adskillige udstillinger.

Der vil være fernisering Lørdag den 8. februar i tidsrummet 11:00 - 14:00, hvor du får mulighed for at møde Anita, se de mange udstillede værker, ligesom der vil blive budt på lidt til ganen. Udstillingen og arrangementet er at finde på

Boserupvej 2, Administrationsbygningen, Sct. Hans Hospital - 2. sal. For yderligere information tlf. 26 82 30 72